Imetysvalmennus ja -ohjaus
MAMMALIINAn tarjoamassa imetysvalmennuksessa voimme jo ennen vauvan syntymää yhdessä pohtia mitkä tekijät imetyksen onnistumiseen vaikuttavat.

Saat tietoa vastasyntyneen vauvan olemuksesta, käyttäytymisestä ja vaistonvaraisesta pyrkimisestä rinnalle. Valmennuksessa selviää kuinka vauva ilmaisee nälkäänsä ja kuinka näihin nälkäviesteihin tulisi vastata.

Voimme opetella vauvan rinnalle auttamista ja vauvan tehokkaan imemisen tunnistamista. Saat tietoa imetykseen vaikuttavista hormoneista ja siitä kuinka maito nousee ja heruu. Vanhemmat usein miettivät sitä tuleeko äidiltä tarpeeksi maitoa ja mistä sen tietää riittäkö se vauvalle. Myös äidin maidon koostus ja vaikutukset vauvan terveyteen mietityttää.

Näihin kysymyksiin mammaliina vastaa ja keskustelee kanssanne imetykseen liittyvistä kysymyksistä, jotka ovat juuri teitä kiinnostavat.

Imetysohjauksessa vauvan syntymän jälkeen voimme pohtia ja opetella käytännössä oman vauvan kanssa samoja asioita kuin imetysvalmennuksessa, huomioiden vauvan yksilöllisyys ja perheenne tilanne.

Imetyksestä luullaan, kuullaan ja tiedetään

Luullaan, kuullaan
Vauvan maidontarve kasvaa kokoajan vauvan kasvaessa.
Tiedetään
Päivittäisellä tiheällä imemisellään vauva kasvattaa äidin maitomäärää ja noin kolmen viikon ikään mennessä vauva on ”nostattanut” äidin maitomäärän sellaiselle tasolle, joka riittää vauvan täysimetykseen 6kk ikään asti.

Lue lisää ...